HTML

Friss topikok

Styrassic Park Ausztria

A Styrassic park egy 5 ha park Bad Gleichenbergben. a 70 db élethű dínó szobron kívül, érdekes programok, workshopok, 3 D-s mozi várja a látogatókat. Szálláslehetőséget is kínálunk dzsungel házakban,3 m magasan a fák között. A szabadidő tartalmas eltöltéséről úszómedence, különböző sportolási lehetőségek gondoskodnak.

Linkblog

Dino park bemutatkozás

2010.04.07. 20:02 dino_park

A Park egy öthektáros gyönyörű erdőben, életnagyságú, a paleontológiai kutatások eredményeinek tökéletesen megfelelõ, tehát valósághű modellekkel mutatja be a dinoszauruszok történetét, megjelenésüktől - drámai kihalásukig. A megdöbbentő méretű, történelem előtti őslényeken, majd a jégkorszak állatain kívül, az ember történetének hét millió évét illusztráló, szintén életnagyságú makettsorok is kiváló környezetet, felbecsülhetetlen ismeretanyagot biztosítanak a rendhagyó biológia-, földrajz-, történelemórákhoz.

Az első tűzgyújtást, a szerszámkészítés, a kenyérsütést, az élelemszerzését, a vadászatot, a barlangfestést, az ősközösségi élet megannyi fontos mozzanatát zárja kőbe ez a nagyszabású kiállítás.

Történik mindez a szabadban, egy öthektáros árnyas erdőben a Steiermarki tartomány egyik legszebb vidékén. Tudomány és játék néhány órában.... Meghökkentő őskori show-k /vulkánkitörés, földrengés/. Mindezek után folytatódik a jókedv a simogató állatkertben, az óriáscsúszdán, a dinómoziban.
Látogassák meg a dinoszauruszok völgyét, ahol a titokkal teli erdõben több mint 70 életnagyságú õslénnyel találkozhatnak, valamint szemügyre vehetik a mammutot, sõt egy neandervölgyi településre s bepillanthatnak.

Naponta többféle showmûsor, vulkáni és földrengés zóna, simogató állatkert, óriáscsúszda, étterem, WC, pihenõhely, ajándékbolt.

dinopark.kristall.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dinopark.blog.hu/api/trackback/id/tr231902532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása