HTML

Friss topikok

Styrassic Park Ausztria

A Styrassic park egy 5 ha park Bad Gleichenbergben. a 70 db élethű dínó szobron kívül, érdekes programok, workshopok, 3 D-s mozi várja a látogatókat. Szálláslehetőséget is kínálunk dzsungel házakban,3 m magasan a fák között. A szabadidő tartalmas eltöltéséről úszómedence, különböző sportolási lehetőségek gondoskodnak.

Linkblog

online jegyvásárlás a Dino parkba

2010.04.22. 14:07 dino_park

 

Családi Jegy igénylése (voucher)
  1. Kedves Látogatóink!

    2010 áprilisától lehetőség van immár előre megváltani a családi belépőjegyeket (voucher) az Ausztria Styrassic parkba. Ez egy kíváló lehetőség akár ajándékozási céljára is, hiszen hamarosan itt van a Gyereknap, jönnek a ballagások.
    A lehetőség kizárólag a családi jegyekre vonatkozik. Az igényléshez ki kell töltenie az alábbi ûrlapot.
    A jegy ára 27 Euró, melyet forintban kell fizetni, a mindenkori Euró eladási árfolyamán.
    Három lehetősége van kifizetni a jegyet:
    • Utánvéttel, ebben az esetben az Ön címére feladjuk a jegyet, a szállítási költség a Magyar Posta árai szerint történik, mely egy családi jegy esetén 1100 Ft
    • Előrefizetés, ebben az esetben, a megadott bankszámlára kell elutalnia a jegy árát, valamint a jegy szállítási díját, melynek díja 400 Ft.
    • Személyes átvétel esetén, hozzánk kell elfáradnia, átvételi lehetőséget biztosítunk Budapesten Zuglóban, az M3-as kivezető szakászán, valamint június 15.-től augusztus 20.-ig Balatonszemesen.

     

 

Szólj hozzá!

Címkék: online ajándék családi jegyvásárlás gyereknap jegy ballagási

A bejegyzés trackback címe:

https://dinopark.blog.hu/api/trackback/id/tr781942518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása